آموزش دربازار سرمایه و برند
آموزش سرمایه گذاری و برندینگ

 شهر کوچکی را درنظر بگیرید که زندگی عادی مردم در آن در جریان است. در این شهر، همه مقداری بدهی به یکدیگر دارند.

ناگهان، مردی ثروتمندي وارد شهر مي­شود. او وارد تنها هتلي مي شود که در اين شهر کوچک قرار دارد، اسکناس 100 يوروئي خود را روي پيشخوان هتل مي­گذارد و براي بازديد اتاق­های هتل و انتخاب آن به طبقه بالا مي­رود. وی هنوز اقامت در هتل را نهایی نکرده و این امر را مشروط به مناسب بودن اتاق­ها کرده است.

صاحب هتل، اسکناس 100 يوروئي را برميدارد و در اين فاصله بدهي خودش را به قصاب مي پردازد. قصاب، اسکناس 100 يوروئي را برداشته و به مزرعه پرورش گوسفند مي رود و بدهي خود را به صاحب مزرعه مي­پردازد. مزرعه دار، اسکناس 100 يوروئي را صرف تسویه بدهي اش به تامين کننده خوراک دام مي­نماید.

تامين کننده خوراک دام نیز براي پرداخت بدهي خود اسکناس فوق را با شتاب به پلیس شهر که به او بدهکار بود، مي­برد. در نهایت پلیس، اسکناس را به هتل مي آورد زيرا او به صاحب هتل بدهکار بوده است. حالا هتل­دار، اسکناس را روي پيشخوان گذاشته است.

در اين هنگام توريست ثروتمند پس از بازديد اتاق هاي هتل برمي­گردد، و اسکناس 100 يوروئي خود را برداشته
و مي گويد از اتاق ها خوشش نيامده و می­خواهد شهر را ترک نماید.

در اين پروسه هيچکس صاحب پول نشده است. ولي بهر حال همه شهروندان در اين هنگامه بدهي هايشان را پرداخته اند و با يک انتظار خوشبينانه اي به آينده نگاه مي کنند




ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

 ایمیل جالبی برایم آمده بود به اسم ((مردم قبل از مرگ حسرت چه چیزی را می خورند؟)) که برای خواندن دوستان در وبلاگ قرار می دهم.

«برونی ویر» در کتاب خود اشاره می کند وقتی از این افراد در مورد اشتباهات، آرزوهای برباد رفته و یا موارد پشیمانی سئوال می شد اکثر آنها به موارد مشابهی اشاره می کردند.فهرست پنج مورد عمده از پشیمانی در لحظه مرگ را به طور خلاصه این است :

 پرستاری در یکی از بیمارستان های استرالیا که ویژه نگهداری از بیماران در شرف مرگ بوده، بر اساس گفته های بیماران در آخرین لحظات عمر عمده ترین موارد پشیمانی و حسرت آنان را جمع آوری و دسته بندی کرده است.

به گفته وی متداول ترین مورد پشیمانی افراد این بوده « ای کاش آنقدر سخت و طولانی کار نکرده بودم.»

این پرستار به نام «برونی ویر» آخرین گفته ها، آرزوهای بربادرفته و حسرت های این افراد را ابتدا در وبلاگ خود منتشر کرد. مطالب این وبلاگ چنان مورد توجه قرار گرفت که وی براساس آن کتابی نوشته است به نام «پنج پشیمانی عمده در لحظه مرگ».

«برونی ویر» در کتاب خود اشاره می کند که اکثر افراد در لحظاتی که در انتظار مرگ هستند، دید بسیار دقیق و روشنی راجع به زندگی خود و زندگی به طور کلی پیدا می کنند و کسانی که هنوز عمری برای آنها باقی مانده با توجه به این مطالب شاید بتوانند از تجارب دیگران بیاموزند.

وی می گوید که وقتی از این افراد در مورد اشتباهات، آرزوهای برباد رفته و یا موارد پشیمانی سئوال می شد اکثر آنها به موارد مشابهی اشاره می کردند.

روزنامه گاردین چاپ لندن، برمبنای گفتگو با نویسنده این کتاب فهرست پنج مورد عمده از پشیمانی در لحظه مرگ را به طور خلاصه منتشر کرده است:

۱- ای کاش من شهامت آن را داشتم که زندگی خود را به شکلی سپری می کردم که حقیقتا تمایل من بود و نه به شیوه ای که دیگران از من انتظار داشتند. این موضوع یکی از عمده ترین موارد پشیمانی درمیان اکثر افراد بوده است . وقتی که لحظات پایانی زندگی فرا می رسد بسیاری از افراد به خوبی درمی یابند که بخش عمده ای از آمال و آرزوهای خود را عملی نکرده اند. آنها در می یابند که دلیل مرگ آنها تا حد زیادی به تصمیم هایی که در طول زندگی گرفته اند بستگی داشته است. سلامت شاید بزرگترین منبع آزادی و آزادی انتخاب است و معمولا افراد تا زمانیکه زندگی آنها به خطر نیافتاده  قدر این نعمت را نمی دانند.

 

۲- ای کاش من اینقدر سخت و طولانی کار نکرده بودم. معمولا بیماران مرد از این نکته شکایت داشتند. آنها دوران کودکی فرزندان و همدهمی با همسر خود را به خاطر ساعات کار طولانی از دست داده بودند. ولی در مورد نسل قدیم که درصد کمتری از زنان شاغل بوده اند این موضوع کمتر در میان بیماران زن رایج بود. تمام مردانی که در بستر مرگ با آنها صحبت شده از سپری کردن ساعات و روزهای طولانی در محیط کار پشیمان بودند.

 

۳- ای کاش من شهامت بیان احساسات خود را داشتم. بسیاری از افراد درمقاطع مختلف زندگی و یا در شرایط گوناگون برای حفظ مناسبات مسالمت آمیز با دیگران از بیان صریح احساسات خود طفره می روند. به همین خاطر زندگی آنها از آن چیزی که واقعا باید باشد فاصله می گیرد و یا آنها هیچگاه آن کسی نخواهند شد که آرزو و یا توانایی آن را داشته اند. بسیاری از افراد تحت تاثیر تلخکامی و یا ناکامی های ناشی از مماشات با دیگران و محیط ، به بیماری های جدی مبتلا می شوند.

 

۴- ای کاش تماس با دوستان را حفظ کرده بودم. خیلی از افراد تا لحظات پایانی عمر قدر دوستان خوب و یا حفظ تماس با دوستان قدیمی را نمی دانند و معمولا در فرصت کوتاه قبل از مرگ امکان جستجو و پیدا کردن این دوستان قدیمی فراهم نیست. بسیاری از افراد چنان در زندگی خود غرق می شوند که به سادگی تماس با دوستان را فراموش کرده و یا کلا حذف می کنند. بسیاری در لحظات پایان عمر خود از اینکه برای دوستی و روابط خود ارزش کافی قایل نبوده اند دچار پشیمانی می شوند.

 

۵- ای کاش به خودم اجازه می دادم که شادتر باشم. این مورد از پشیمانی در کمال تعجب بسیار عمومیت دارد. بسیاری از افراد تا لحظات پایانی عمر خود متوجه نشده بودند که شاد بودن در حقیقت یک انتخاب است. بسیاری سالیان عمر خود را با تکرار عادات و الگوهای همیشگی زندگی خود طی کرده بودند. بسیاری به اصطلاح « آرامش» ناشی از تکرار الگو و عادات همیشگی را بر تغییر ترجیح داده بودند. و این هراس از تغییر هم جنبه های فیزیکی و هم جنبه های احساسی و عاطفی زندگی را شامل می شود.

 

روزنامه «گاردین» در پایان این فهرست خلاصه از پنج مورد پشیمانی بزرگ در لحظات پایانی زندگی، از خوانندگان خود می خواهد تا عمده ترین مورد پشیمانی خود را بازگو کرده و بگویند برای تغییر روند زندگی و پرهیز از پشیمانی های بزرگ در آخر راه، چه تدبیر و چه تغییری را در نظر خواهند گرفت.





ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

  قابل توجه دوستان! این مطلب با راهنمائی استاد عنبران یکی از مربیان تراز اول موفقیت مالی نگاشته و تنظیم شده است.

1-پیش از شروع فعالیت در هر بازاری  یاد بگیرید.

برای وارد شدن در هر بازاری،عجله نکنید. ابتدا اصول و شگردهای آن بازار را یاد بگیرید و بعد وارد آن بازار شوید.

 

2- غرور بیجا کشنده است.

هر وقت خود را بی رقیب و استاد دانستید موجبات نابودی خود را فراهم آورده اید.به خصوص اگر شما در یک بازار رو به رشد وارد شدید و سود کردید به خود غره نشوید که همه چیز را می دانید چون شما بر موج بازار سوار شده اید و در صورتیکه روند آن بازار تغییر کند شما متحمل شکست خواهید شد.

 

3- حرص و طمع و ترس را در خود از بین ببرید.

ترس باعث حرکتهای احساسی می شود.سرمایه خود را مدیریت کنید و سعی کنید نه دچار ترس شوید و نه حرص و طمع.

 

4- جنسهای بنجل را نگه ندارید.

هر آنچه که برای شما ارزش افزوده ایجاد نمی کند و فقط سرمایه شما را راکد نگه می دارد و یا جا اشغال می کند را نگه ندارید. مثلا در بورس سهامهای زیانده را نگه ندارید و سهامهای سود ده را بخرید.

 

5- شایعات بازار را جدی نگیرید.

در هر بازاری ممکن است عده ای که منافع خود را در کشاندن بازار به سمتی که منفعتشان ایجاب می کند وجود داشته باشند.این افراد با رواج شایعه و تکرار آن موجب حرکتهای احساسی در تصمیم گیری می شوند.

 

6- برای خود یک استراتژی مشخص انتخاب کنید و بر روی آن تمرکز کنید.

مثلا اگر شما در بازار بورس فعالیت می کنید ممکن است استراتژی استفاده از نوسانات بازار را داشته باشید. یا استراتژی خرید سهم بر اساس سود سالیانه را داشته باشید.

 

7-- آینده نگر باشید.

انسانهای موفق با نگاه به آینده حرکت امروز خود را طراحی می کنند. پس در هر بازاری که وارد می شوید آینده آن بازار را مد نظر داشته باشید.

 

8-علم و عمل را با هم یاد بگیرید.

سعی کنید پس از آشنائی با اصول سرمایه گذاری در هر بازاری آن اصول را یاد بگیرید و تمرین کنید.تمرین،تمرین

 

9- در بازارهائی وارد شوید که درجه نقد شوندگی بالائی داشته باشند.

درجه نقد شوندگی یکی از مهمترین اصول سرمایه گذاری در هر بازاری است. مثلا بازار طلا از قدرت نقد شوندگی بالائی برخوردار است.




ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

 دنیای اقتصاد-پيش از آنكه اهميت برند در فضاي كسب و كار مورد توجه قرار گيرد، به نظر مي‌رسد، با رويكرد تاريخي- تحليلي بايد دنبال اين پرسش بود كه چرا برند در فضاي كسب و كار ايران از اهميت منطبق با مقياس منطقه‌اي برخوردار نيست؟

 

براي ارائه پاسخ به اين پرسش مي‌توان از دريچه فرهنگ، سياست و اجتماع به آن نگريست، اما از بعد رفتارشناسي اقتصادي مي‌توان دلايل عميق‌تري براي آن متصور شد و ريشه‌يابي كرد. از بعد اقتصادي، پرسش اصلي بحث را مي‌توان اين گونه هم مطرح كرد: چرا با وجود اينكه خوشنامي و داشتن اعتبار از گذشته تاكنون به عنوان يك ارزش در مبادلات اقتصادي بازرگانان و تجار در ميان اصناف مختلف اهميت دارد، اما نام و نشان تجاري از اهميت و اولويت بالايي برخوردار نيست.
از بعد ساختاري پاسخ‌هاي زير براي سوال فوق قابل طرح است:
1) به دليل اينكه دولت به عنوان يك ابر نهاد اجتماعي طي ساليان متمادي (قبل از تشكيل دولت مدرن) در اقتصاد نقش مسلطي داشته و در تمام بازارها حضور بلامنازعي داشته، امكان و زمينه توجه به اين پديده مدرن تجاري وجود نداشته است. به بيان ساده‌تر، برند و توسعه ادبيات آن متعلق به بازارهاي رقابتي و اقتصاد آزاد و غيرمتمركز است. اين در حالي است كه در كشور ما بنگاه‌هاي ايراني متعلق به بخش دولتي و بخش عمومي سهم بالايي در بازارهاي غيررقابتي دارند يا اگر رقابتي هم ميان بنگاه‌هاي بخش خصوصي وجود دارد در يك ناحيه محدود از بازار شكل گرفته كه به رهبري بنگاه دولت‌ساز در بازار خدشه وارد نمي‌كند. از سويي بنگاه‌هاي دولتي در امتداد تاريخ و حيات خود نيازي به برندسازي و احترام به برند خود نداشته‌اند.
2) زمينه تبلور و رشد و توسعه بنگاه صادرات‌گرا در طول تاريخ اقتصاد ايران وجود نداشته و طي دهه اخير با توسعه بنگاه‌هاي صادرات محور موضوع توسعه برند اهميت پيدا كرده است.
3- توجه به دارايي‌هاي مشهود: به دليل ذائقه اقتصادي، ايرانيان دلبستگي خاصي به دارايي‌هاي ثابت و مشهود در پرتفو يا سبد دارايي‌هاي خود دارند و زمين، ساختمان، انبار، ماشين‌آلات، تجهيزات و ... در جريان قيمت‌گذاري و ارزشيابي به ويژه براي نقل‌و‌انتقال يك شركت از اهميت بالايي برخوردار است. بارها مشاهده شده كه در هنگام واگذاري يك شركت، اين ارزش جايگزيني و ارزش انحلال بوده كه مورد اعتنا قرار گرفته است و اين موضوع نشان مي‌دهد كه توجه به دارايي مشهود، خاستگاه فرهنگي دارد.
4- ايران همواره به دليل مشكلات ساختاري، داراي يك اقتصاد تورمي است. در يك اقتصاد تورمي، ارزش دارايي‌هاي واقعي طي يك روند دائمي در حال افزايش است. هنگامي كه ارزش دارايي‌هاي ثابت بنگاه‌ها (حتي بنگاه‌هاي زيان‌ده و داراي دارايي‌هاي هنگفت كه مجددا ارزيابي نشده‌اند) در حال افزايش است، مشكلاتي به وجود مي‌آيد. افزايش ارزش دارايي‌ها در شرايط تورمي (حتي فراتر از نرخ استهلاك سالانه) دو مشكل را براي بنگاه‌هاي ايراني پديد آورده است:
الف) دلبستگي و وابستگي مديران يا بهتر بگوييم مالكان بنگاه به بسط سمت راست ترازنامه (دارايي‌ها) بيشتر مي‌شود.
ب) نگراني مديران و مالكان به مساله افزايش هزينه سرمايه‌گذاري بر سر توسعه دارايي‌هاي نامشهود «برند» دارايي غيرفيزيكي) در زمان تورمي بيشتر تشديد مي‌شود.
5- مديران و مالكان بنگاه‌هاي ايراني نگاه راهبردي و عموما «دارايي محور» به «برند» ندارند، به طور كلي ايرانيان كسب درآمد و سود از «برند» را موضوعي رويايي و غيرقابل‌دست‌يافتني مي‌دانند. اين ديدگاه ريشه در گرايش به مديريت هزينه‌اي (صرفه‌جويي در تخصيص‌ها) به جاي انتخاب مديريت درآمدي در بنگاه دارد؛ بنابراين از اين بعد هم «برند» مورد كم‌توجهي قرار گرفته است.
اما براي اهميت يافتن برند به عنوان يك دارايي معنوي براي بنگاه‌هاي ايراني بايد چه تدابيري اتخاذ كرد:
* تغيير روش‌هاي حسابداري در بنگاه‌هاي توليدي و خدماتي.
* تغيير ديدگاه مديران در بنگاه‌هاي ايراني نسبت به سرمايه‌گذاري بر روي برند.
* تاسيس موسسه‌هاي ارزش‌گذاري و رتبه‌بندي برند تجاري.
* تعيين ارزش برند شركت‌ها توسط شوراي‌عالي واگذاري و سازمان خصوصي‌سازي در جريان قيمت‌گذاري شركت‌هاي قابل‌واگذاري.
* تعيين و تدوين استاندارد ارزش‌گذاري برند شركت‌ها از سوي سازمان حسابرسي و توصيه آن به موسسه‌هاي ارزياب سهام و دارايي‌ها.
* پيگيري اهميت برند از سوي تشكل‌هاي حرفه حسابداري.
* ورود ارزش‌گذاري برند در ادبيات دولت درخصوص مصوبات و دستورالعمل‌هاي خصوصي‌سازي و واگذاري واحدهاي دولتي.
* ارزش‌گذاري برند شركت از سوي خود بنگاه و ورود ارزش تعيين‌شده به ترازنامه شركت‌ها.
* ايجاد بازار برند به منظور خريد، فروش (مزايده)، اجاره و ادغام برندها در يكديگر.
* تاكيد مبلغان و شركت‌هاي تبليغاتي روي برند (برندينگ) شركت‌ها به منظور فرهنگ‌سازي.
* برگزاري فستيوال محلي، جشنواره ملي، نمايشگاه برند و ...
منبع: كتاب برندسازي در بازار خدمات مالي 
تاليف: دكتر مجيد رضاداوري، علي سليماني بشلي - انتشارات رسا




تاریخ: یک شنبه 3 ارديبهشت 1391برچسب:سرمایه گذاری,میلیاردر,ثروتمند شدن,برندینگ,
ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

 پيش‌بيني كامرز بانك از روند مبادلات طلاي جهاني

دنیای اقتصاد– بازار آتي روز گذشته به تاثير از تصميمات بانك مركزي در قبال تحويل پيش فروش سكه‌هاي ثبت‌نامي شاهد رشد محسوس قيمت سكه بود. اين در حالي است كه براي بازارهاي جهاني نيز تحليل‌ها حكايت از نوسان قيمت طلا دارد. 
 

مبادلات بازار آتي در اولين روز پس از اعلام روش‌هاي جايگزين تحويل پيش فروش سكه‌هاي ثبت‌نامي سير صعودي به خود گرفت. اين در حالي است كه از روز گذشته بانك مركزي اعلام كرده بانك ملي بازخريد سكه‌هاي پيش فروش شده را مي‌تواند با قيمت 636 هزار تومان از سر بگيرد. همچنين وضعيت بازار نقدي با نوسان رو به بالايي پيگيري شد نوسانات بازار ارز نيز در دامنه كمتري نسبت به هفته گذشته دنبال مي‌شود.
كارشناسان معتقدند با اعلام روش‌هاي جايگزين پيش فروش‌ها از سوي بانك مركزي همچون اوراق گواهي سپرده با سود سالانه 24 درصد، اوراق بهادار (پته) يا بازخريد سكه‌ها كه در پي آن كاهش عرضه بيشتر سكه به بازار را به دنبال دارد، مبادلات با سير صعودي پي گرفته شد. 
براساس گفته آنان با سياست‌ها و تصميمات در نظر گرفته بانك مركزي، قصد بر اين است از ورود حجم زيادي از سكه به بازار جلوگيري و با انجام روش‌هاي جايگزين انسجام بازار ارز و سكه حفظ شود. 
تحليلگران براين باورند در شرايط فعلي سود سالانه به صورت تقريبي براي سررسيد مردادماه 19 درصد، سررسيد تيرماه 14 درصد، سررسيد خردادماه 13 درصد و سررسيد ارديبهشت‌ماه 10 درصد است. اين در شرايطي است كه اگر درصد سود سالانه در همين محدوده باشد ريسك بازار پايين و فرصت مناسبي براي خريداران است كه تصميمات منطقي‌تري بگيرند؛ اما اگر ميزان سود سالانه به بالاي 40 درصد برسد (در سال گذشته اين رقم بارها براي هر يك از سررسيدها تكرار شد) ريسك بازار بيشتر و شرايط براي خريد اندكي سخت مي‌شود. در مجموع در دادوستدهاي ديروز تا دو ساعت مانده به پايان معاملات، سررسيدهاي نزديك شاهد رشد قيمت بودند و سررسيدهاي دور نوسان نرخ داشتند؛ قيمت سكه در سررسيد ارديبهشت ماه با 04/2 درصد رشد در محدوده 700 تا 712 هزار تومان، سررسيد خردادماه با 88/1 درصد رشد در بعد از ظهر و 09/0 درصد افت در صبح در محدوده 711 تا 725 هزار تومان، سررسيد تيرماه با 63/2 درصد رشد در بعد از ظهر و 50/1 درصد افت در صبح در محدوده 710 تا 739 هزار تومان و سررسيد مردادماه با 02/3 درصد رشد در بعد از ظهر و 46/1 درصد افت در صبح در محدوده 726 تا 759 هزار تومان قرار گرفت. 
كارشناسان روند مبادلات بازار آتي را موكول به تصميمات اتخاذ شده بانك مركزي در قبال روش‌هاي جايگزين تحويل سكه‌هاي پيش فروش شده و استقبال مردم از اين روش‌ها مي‌دانند و معتقدند استراتژي بانك مركزي به عنوان تنها عرضه‌كننده سكه در كشور مي‌تواند تاثير محسوسي روي روند مبادلات بگذارد. اين در حالي است كه قيمت طلا در بازارهاي جهاني نيز مي‌تواند بازار را تحت تاثير قرار دهد. به گزارش شركت كارگزاري بانك ملي به نقل از «كامرز بانك» يك حالت ريسك گريز بين سرمايه‌گذاران طلا ايجاد شده كه ممكن است قيمت طلا را به زير يك هزار و 600 دلار به ازاي هر اونس برساند. در ادامه اين گزارش آمده درعين حال، به دليل جذابيت و همچنين وجود تورم، قيمت طلا مي‌تواند دوباره به سطح يك هزار و 900 دلار به ازاي هر اونس برسد.

 




ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

 دنیای اقتصاد-فصل بهار یکی از بهترین فرصت‌ها برای آن دسته از مستاجرانی است که در بازار اجاره واحدهای مسکونی به دنبال رهن کامل هستند، زیرا بسیاری از خریدارانی که با کمک رهن می‌توانند واحد مورد نظر خود را خریداری كنند در 3 ماه اول سال پا به بازار خرید می‌گذارند تا به کمک معرفی واحدشان به بازار رهن، خرید موفقی از بازار مسکن را به عمل آورده باشند. مستاجران در بازار اجاره هر روز با معضل جدیدی روبه‌رو می‌شوند تا جایی که شاید مجبور باشند قرارداد اجاره سال گذشته خود را با نرخ بیشتری تمدید کنند تا از جابه‌جا شدن خلاص شوند.

 

در بازار رهن و اجاره واحدهای مسکونی برخی از مستاجران که از بابت مبلغ رهن برای محله‌ای که به عنوان سکونت انتخاب کرده‌اند، مشکل ندارند و تصمیم دارند بنا به ارزش بودجه خود بهترین و با کیفیت ترین واحد مسکونی را اجاره کنند ‌این روزها با مشکل روبه‌رو شده‌اند.
معمولا بسیاری از خریداران در بازار مسکن که از قدرت مالی اندک برای خرید برخوردارند سعی می‌کنند در اوایل سال یعنی 3 ماه اول واحد مورد نظر خود را خریداری کنند؛ زیرا آنها بر این باورند که کمبود نقدینگی خود را می‌توانند از طریق مستاجران فصل اجاره (مستاجران تابستانی) برآورده کنند.به همین خاطر از اردیبهشت ماه فایل واحدهای رهنی در بازار اجاره مسکن افزایش پیدا می‌کند، اما مشکلی که باعث عدم عقد قراردادهای اجاره می‌شود عجله مالکان برای دریافت پول نقد از مستاجران، آن هم در قالب رهن است.
اغلب مستاجران حداقل زمانی که شروع به جست‌وجوی واحد مورد نظر خود می‌کنند یک ماه یا شاید 40 روز قبل از اتمام تمدید قراردادشان است زیرا آنها ‌این مدت زمان را برای شانس بیشتر برای پیدا کردن واحد ارزنده‌تر در نظر می‌گیرند.
اکنون یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی که ‌این روزها برخی از متقاضیان واحدهای رهن کامل با آن دست و پنجه نرم می‌کنند‌ این موضوع است که مالکی که به دلیل کمبود نقدینگی واحد خود را به بازار اجاره معرفی کرده است نمی‌خواهد منتظر باشد تا قرارداد مستاجر به پایان برسد تا مبلغی که دست مالک قبلی دارد را دریافت کند.
مالک جدید انتظار دارد که مستاجرش به هر نحوی که شده در زمانی که او تعیین می‌کند مبلغ تعیین شده را پرداخت کند در غیر‌این صورت مالک از اجاره واحدش به مستاجر شرمنده خواهد شد.
عده‌ای از بنگاهداران فعال در بازار مسکن در‌ این باره به «دنیای اقتصاد» اظهار کردند: وجود ‌این دسته از مستاجران که مدت زمانی را هزینه کرده اند تا واحد مورد نظر خود را پیدا کنند، اما با چنین مشکلاتی مواجه می‌شوند و مالکان جدید هم بر سر تاریخ دریافت مبلغ رهن با مستاجران به تفاهم نمی‌رسند باعث شده تا تعدادی از ‌این متقاضیان هر چند به تعداد انگشت شمار از جست‌وجو پشیمان شده و واحد فعلی خود را با افزودن مبلغ رهن دوباره تمدید کنند.

 




ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

دنياي اقتصاد-  بورس در فروردين از رقبا پيشي گرفت

در شرايطي كه بورس تهران در سال گذشته با ثبت بازدهي 2/11 درصدي نتوانست كارنامه قابل‌قبولي را از خود بر جاي بگذارد، بررسي عملكرد اين بازار در نخستين ماه سال از ثبت بازدهي 2/5 درصدي حكايت دارد، اتفاقي كه روايتگر ركوردشكني بورس در كنار بازارهاي رقيبي همچون سكه، طلا، ارز و مسكن است. سال گذشته بورس بعد از طي فروردين رويايي توام با بازدهي 7/13 درصدي، در خلال حوادث مختلف سياسي و اقتصادي از بازارهاي رقيب خود عقب افتاده بود، اما مقايسه آماري وضعيت بورس با اين بازارها نشان مي‌دهد كه بورس تهران تنها بازار مثبت نخستين ماه سال بوده است و به تعبيري واضح‌تر فعالان اقتصادي و سرمايه‌گذاران با تغيير ذائقه 180 درجه‌اي، سال 91 را با تمركز بر بازار سهام آغاز كردند. اما در نهايت براي اين روند صعودي بورس ترديدهايي در ميان كارشناسان وجود دارد و تداوم روند موجود از ديدگاه غالب تا حدودي به نوسانات بازارهاي موازي نسبت داده مي‌شود. افزون‌بر اين، بررسي عملكرد بورس تهران در فروردين‌ماه از پيشتازي گروه كانه‌هاي فلزي، شيميايي‌ها و فلزات اساسي در اين ماه حكايت دارد، گروه‌هايي كه به ترتيب 1/14 درصد، 6/13 درصد و 2/9 درصد سود عايد سرمايه‌گذاران خود كرده‌اند، در شرايطي كه گروه قندي كه در سال 90 با ثبت بازدهي 311 درصدي پربازده‌ترين گروه بازار بود، در رده‌بندي جديد با ثبت بازدهي 9/10- درصدي در قعر جدول قرار دارد.
 

 

گروه كانه‌هاي فلزي، شيميايي و فلزات اساسي پربازده‌ترين گروه‌هاي بورس در فروردين بودند
«بورس» پربازده‌ترين بازار فروردين 91 شناخته شد
گروه بورس- عليرضا باغاني: «چرخش 180 درجه‌اي بورس در سال 91» اين اتفاقي است كه اين روزها فعالان بازار سرمايه ايران با يكديگر زمزمه مي‌كنند تا بدين ترتيب بتوانند در لابه‌لاي گپ و گفت‌هاي روزانه دلايلي متقن براي صعودي شدن بازار سرمايه در سال جاري و ادامه اين روند پررونق پيدا كنند.
بورس تهران نخستين ماه سال جاري را در شرايطي سپري كرد كه ريسك‌هاي سيستماتيك دست‌بردار اين بازار نبود و از همان روزهاي آغازين سال انتشار خبر آغاز قريب‌الوقوع فاز دوم هدفمندي، در كنار انتظارها براي برگزاري نشست با 1+5 و همچنين كشاكش دولت و مجلس بر سر رياست صندوق تامين اجتماعي، شاخص‌هاي بازار سرمايه ايران را تحت تاثير قرار داد. اما با اين حال بورس توانست در ماه گذشته و در واقع نخستين ماه سال 91، پيش‌روي سرمايه‌گذاران خود، رو سفيد باشد.
تا جايي كه هرچند تا اين لحظه گزارش رسمي از اوضاع بورس در فروردين 91 منتشر نشده، اما بررسي‌هاي دنياي اقتصاد حاكي از ثبت بازدهي 2/5 درصدي اين بازار در اين ماه است و اين اتفاق از چرخش 180 درجه‌اي اوضاع بورس در فروردين‌ماه نسبت به كل سال 90 حكايت دارد.
اين گزارش حاكي از آن است كه شاخص بورس از آخر سال 90 كه در ارتفاع 25 هزار و 906 سير مي‌كرده توانسته در آخر فروردين 91 با 22/5 درصد رشد به سطح 27 هزار و 260 واحدي برسد.
فروردين همه چيز صعودي بود 
هرچند شاخص بورس به دليل آنكه دربرگيرنده سود تقسيمي شركت‌ها در مجامع است، نمي‌تواند ملاكي متقن براي تشخيص شرايط بازار باشد، اما در حال حاضر تنها ملاك موجود براي بررسي روند كلي بازار به شمار مي‌رود.
اما با اين حال شاخص بورس در فروردين‌ماه هزار و 354 واحد رشد را تجربه نموده است.
افزون بر اين، بالاترين رشد شاخص مربوط است به روز 27 فروردين‌ماه سال جاري كه دماسنج بورس توانسته صعود تاريخي به ارتفاع 27 هزار و 281 واحدي را تجربه كند، روزي كه 384 واحد رشد يعني 5/1 درصد صعود براي دماسنج بورس ثبت شد.
همچنين در فروردين‌ماه ارزش بازار بورس با 7 هزار ميليارد تومان رشد يعني معادل 5 درصد توانسته از 128 هزار ميليارد تومان به 135 هزار ميليارد تومان برسد. اما ارزش معاملات اين ماه پررونق در 18 روز كاري هزار و 125 ميليارد تومان بوده، در حالي كه در اسفندماه و در 20 روز كاري ارزش معاملاتي معادل 2 هزار و 902 ميليارد تومان براي بورس تهران ثبت شده است. 
معرفي برترين‌هاي فروردين 
اما در ادامه اين بررسي به سراغ گروه‌هاي برتر و پيش‌روي بازار مي‌رويم. بررسي آخرين وضعيت گروه‌هاي برتر و همچنين كم‌بازده بورس در اين مدت حاكي از آن است كه گروه كانه‌هاي فلزي توانسته با 1/14 درصد رشد ركوردشكن بورس 91 بوده و پربازده‌ترين گروه بورس نوروزي لقب بگيرد. بعد از آن پتروشيمي‌ها ركوردشكن بوده‌اند و 6/13 درصد بازدهي عايد سرمايه‌گذاران كرده‌‌اند و مقام سوم پربازده‌ترين گروه‌هاي بازار به فلزات اساسي اختصاص دارد كه شاخص اين گروه حاكي از رشد 2/9 درصدي است.
اما گروه فرآورده‌هاي نفتي كه شركت‌هاي پالايش نفت و نفتي را در دل خود جاي داده است، توانسته 1/8 درصد سود عايد معامله‌گران خود كرده و گروه چند رشته‌اي‌هاي پرطرفدار هم با 5/6 درصدي بازدهي پنجمين گروه پرطرفدار فروردين 91 بورس شناخته شده است.


قندي‌ها اين بار از آخر، اول شدند 
اما ركوردهاي منفي بازار فروردين نيز حاكي از چرخش رويكرد معامله‌گران نسبت به سهام كوچك است، تا جايي كه قندي‌هايي كه سال گذشته با ثبت 311 درصد بازدهي پربازده‌ترين گروه بازار شناخته شده بودند، در فروردين 91 در قعر جدول بازدهي بورس قرار گرفته‌اند. در واقع سهامداران اين گروه در فروردين ماه نه تنها سودي عايدشان نشده، بلكه 9/10 درصد هم زيان شناسايي كرده‌اند.
در همين حال، گروه كوچك كاشي و سراميك هم با افت 4/7- درصدي بازدهي، دومين گروه منفي بازار شناخته شده و گروه بيمه هم با 9/2- درصد بازدهي در سكوي سومين گروه منفي فروردين 91 بورس خودنمايي مي‌كند.افزون بر اين، بررسي عملكرد بورس در مقايسه با بازارهاي موازي هم حاكي از بازگشت رونق به بازار سرمايه در مقايسه با ديگر بازارهاي رقيب است.
بورس تهران روسفيد شد 
بر این اساس، بورس تنها بازار مثبت فروردين 91 شناخته شده است و بازار سكه كه در سال 90 بازدهي 100 درصدي را به ثبت رسانده بود، در فروردين ماه افت 4/8 درصدي را نسبت به پايان 90 نشان مي‌دهد.
افزون بر اين، دلار به عنوان ملاك بازدهي بازار ارز افت 4/3 درصدي را در فروردين 91 نسبت به پايان اسفند 90 نشان مي‌دهد، اين در حالي است كه دلار در سال 90 حدود 72 درصد رشد قيمت داشت. در اين حال طلاي 18 عيار ايراني هم كه در سال 90 حدود 100 درصد رشد قيمت را تجربه كرده بود، در فروردين 91 با افت 2/6 درصدی مواجه شده است.
در اين بين ظاهرا اونس جهاني طلا از همه خوش‌شانس‌تر بوده و تنها يك درصد افت قيمت را در فروردين 91 نسبت به پايان سال 90 تجربه كرده است. ضمن اينكه بازار مسكن هم كه هنوز آمار رسمي و شفافي در مورد آن وجود دارد، در فروردين ماه شاهد ركود در معاملات خريد و فروش بوده، اما در سال 90 تنها يك آمار رشد 17 درصدي از قيمت مسكن آن هم در 10 ماهه منتهي به پايان دي‌ماه منتشر شده است، ضمن اينكه اين آمار رشد 17 درصدي قيمت مسكن تنها مربوط به پايتخت است.
با اين وصف بورس در نخستين ماه 
سال 91 توانسته با ثبت 2/5 درصد بازدهي به حدود نيمي از بازدهي 2/11 درصدي كل سال گذشته خود دست يابد، در حالي كه اين عملكرد به نظر خوب در مقايسه با بازدهي 7/13 درصدي بورس در فروردين گذشته، از تفاوت قابل توجه عملكرد بورس نسبت به روند تاريخي خود حكايت دارد.




ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

 

برای دومین روز متوالی در سال 91 رکورد قراردادهای آتی سکه طلا در بورس کالای ایران شکسته شد.
 
 

برای دومین روز متوالی در سال 91 رکورد قراردادهای آتی سکه طلا در بورس کالای ایران شکسته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، بورس کالای ایران، در روز سه شنبه 19 هزار و 277 قرارداد سکه طلا در بورس کالای ایران به ثبت رسید که ارزش این حجم از معاملات را به یک هزار و 349 میلیارد ریال رساند.

براساس این گزارش، فعالان بازار آتی دیروز 14 هزار و 359 قرارداد سکه طلا را برای تحویل در تیرماه مورد معامله قرار دادند. علاوه بر این تعداد 4 هزار و 291 قرارداد نیز برای تحویل در مرداد توسط معامله گران دادوستد شد.

ضمن اینکه حجم قراردادهای آتی تحویل اردیبهشت و خرداد نیز به ترتیب به 508 و 119 مورد بالغ گردید.




ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

 با سلام خدمت دوستان عزیز.در مدتی که وبلاگ راه اندازی شده است دوستان زیادی ضمن بازدید از وبلاگ ، ما را مورد لطف خود قرار داده اند و پیشنهادات و انتقاداتی نیز مطرح کردند.تعداد کمی از دوستان اظهار می داشتند که شما از روزنامه ها بعضا مطالب را در وبلاگ خود منتشر می کنید. خدمت این دسته از دوستان عرض می شود که اخبار و رویدادهای اقتصادی و پیگیری و دنبال کردن آنها هم بحث آموزشی است و هم  از پارامترهای تاثیر گذار بر وضعیت بازار می باشد.

لذا برای دوستانی که شاید پراکندگی اخبار مجالی برای دنبال کردن آنها نمی دهد هم در قسمت پائین صفحه اصلی وبلاگ و بعضا موارد بسیار مهم و جالب در صفحه اصلی وبلاگ قرار می گیرد.امیدوارم مورد توجه قرار گیرد.

قرار دادن مطالب مفید و آموزشی جهت آگاهی و یادگیری دوستان در حال تنظیم می باشد که به تدریج در وبلاگ قرار خواهد گرفت. با تشکر




تاریخ: شنبه 2 ارديبهشت 1391برچسب:سرمایه گذاری,میلیاردر,ثروتمند شدن,برندینگ,
ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)

 

دنیای اقتصاد:هدایت یک کسب‌وکار کوچک می‌تواند گیج‌کننده باشد. بسياري از صاحبان کسب‌وکار تنها به قدری موفق هستند که کسب‌وکارشان را به‌کل رها نکنند و ضرر ندهند. مسیر پیش روی کسب‌وکارهای کوچک مبهم و پرخطر است. آیا کسب‌وکارتان را باید به امید‌ آینده باز نگه دارید یا‌اینکه باید همین حالا از آن دست بکشید؟

 

چه زمان درخواهید یافت که موفق بوده‌اید یا نه؟ در‌این مقاله 12 نشانه را پیش رویتان می‌گذاریم که به شما می‌گوید کسب‌وکارتان تنها نبردی برای ادامه‌ بقا است یا توانسته‌اید فراتر از آن حرکت کنید.

1. وقتی به تعطیلات رفته‌اید، باز هم شرکت‌تان درآمد کسب می‌کند.
وقتی به تعطیلات می‌روید و شرکت‌تان همچنان پولساز است، یعنی شما واقعا يك شرکت به راه انداخته‌اید و فقط صاحب شغل نیستید. پریگ آرنوف‌ـ‌فن از شرکت ماونز و موگولز می‌گوید: «من شرکت خودم را ده‌سال قبل شروع کردم. من و شوهرم در جشن تولد چهل‌سالگی‌ام یک ماه به تعطیلات 
رفتیم. 
من واقعا نمی‌دانستم که وقتی پس از یک ماه بازگردم،‌ آیا هنوز کسب‌وکاری برایم باقی مانده است یا نه. اما وقتی بازگشتم، دیدم نه تنها شرکت در غیاب من باقی مانده، بلکه حتی پیشرفت هم کرده است.»

2. در صدر نتایج جست‌وجو هستید.
شاهراه‌های اصلی عصر دیجیتال موتورهای جست‌وجویی همچون بینگ، گوگل و یاهو هستند. برخی از صاحبان کسب‌وکار احساس می‌کنند وقتی در صدر نتایج جست و جوی موتور جست‌وجوی محبوبشان ظاهر شوند، دیگر کارشان ردیف شده است. بیل ادوارد از شرکت کستل‌اینکز می‌گوید: «وقتی اسم شرکت به اولین صفحه‌ جست‌وجوی گوگل رفت، فهمیدم که دیگر کسب‌وکارم موفق خواهد شد.»

3. شما زندگی مشتریان را تغییر می‌دهید.
اغلب کسب‌وکارهای کوچک در جست‌وجوی‌این هستند که با کسب‌وکارشان در جهان تغییر‌ایجاد کنند. وقتی یک مشتری برایتان نامه می‌نویسد و از تغییراتی که در زندگی‌اش داده‌اید، سخن می‌گوید، می‌توانید مطمئن باشید که تغییری در جهان‌ایجاد کرده‌اید.
دکتر گرگ ماگور از شرکت ریوجنریتیو می‌گوید: «بعد از آنکه محصول قطره‌ چشمی خود را برای رفع خشکی چشم ارائه دادیم، یکی از مشتریان به من زنگ زد تا بابت ارائه‌‌این محصول از ما تشکر کند. او گفت که محصول ما زندگی‌اش را تغییر داده است.»

4. مشتریان شما را به راحتی پیدا می‌کنند.
آدم‌هایی که نمی‌شناسید و هرگز با شما ارتباطی نداشته‌اند، اکنون در حال خرید محصولات شما هستند. شاون، از شرکت استراتوس پرپ می‌گوید: «وقتی برای اولین بار دیدم کسی در سایت ما ثبت نام کرده و از خدمات ما استفاده می‌کند که هیچ یک از اعضای تیم وی را نمی‌شناختند، فهمیدم بالاخره به لحظه‌ موعود نزدیک شده‌ایم.‌ این‌ایده که کسی که بدون دانش پیشینی نسبت به شرکت قانع شده باشد کار ما خوب است و روی آن سرمایه‌گذاری کند، بسیار عالی است.»

5. می‌دانید که تنها نیستید.
این یعنی، وقتی دست آخر بفهمید که بسیاری از صاحبان کسب‌وکار با همان مشکلاتی دست و پنجه‌نرم می‌کنند که شما. 
ژیل سالزمن، از شرکت فاوندیگ مامز می‌گوید: «200 نفر از زنان تنها شش ماه پس از به کار انداختن شرکت به جمع مادران کارآفرین ما اضافه شدند. داشتم لیست عضویت‌ها را چک می‌کردم و ابتدا امیدوار بودم هفت هشت تایی سر و کله‌شان پیدا شود، اما در آن لحظه که عدد 200 را دیدم، می‌دانستم که دارم حقیقتا به جایی می‌رسم.»

6. مشتریان به شما ارجاع می‌دهند.
بزرگ‌ترین تعریف و تمجید وقتی است که یکی از مشتریان‌تان شخص دیگری را به شما و کسب‌وکارتان ارجاع دهد. توکر روبسون از شرکت سی.دی.ال هلپرز می‌گوید: «وقتی نخستین مشتری عمده‌ مدیر ارشد اجرایی شرکت به من گفت که ما در کسب‌وکارمان بهترین هستیم و هر کمکی از دستش برمی‌آید خواهد کرد تا مشتریان جدیدی پیدا کنیم، فهمیدم موفق شده‌ایم.»

7. شما دوباره به مسیر اصلی بازمی‌گردید.
این یعنی، وقتی دوران بدی را پشت سر بگذارید و بار دیگر، به مسیر اصلی موفقیت بازگردید.
لوران برجر، از شرمت‌اینترن کوئین می‌گوید: «می‌دانستم بعد از‌اینکه اوضاع کسب‌وکارم به شدت خراب شد، باز هم می‌توانم از اعماق به سطح بیایم و‌این کار را هم کردم. اکنون کسب‌وکارم از هر زمان دیگری سالم‌تر است.»

8. در اخبار رسانه‌ها نامتان می‌آید. 
فرض کنید یک مقاله در روزنامه‌ای منتشر می‌شود و از شرکت شما به خوبی یاد می‌کند. 
بونی، از شرکت کالیکو دیزاینز می‌نویسد: «در اواخر سال 2002 کسب‌وکاری را برای ساختن جواهرات دست‌ساز با سنگ‌های قیمتی آغاز کردم. در اوایل سال 2004 و پس از آنکه جواهرات ما در مجله‌ ملی مد منتشر شد، کسب‌وکارم به شدت رونق گرفت. و ظرف دو ماه آنقدر پول درآوردم که ظرف یک‌سال قبل درنیاورده بودم.»

9. برخی از مشتریان‌تان را رها می‌کنید.
وقتی کسب‌وکارتان به حد کافی موفق باشد، می‌توانید از شر چندتا از مشتریان‌تان خلاص شوید، یعنی از شر آنهایی که برایتان سودآوری نداشته‌اند.
جفری واین‌استوک، از شرمت رودز و واین‌استوک می‌گوید: «سه ماه پس از آنکه شرکت‌مان را آغاز کردیم، با مشتری جدیدی کار می‌کردیم که انتظارات زیادی از ما داشت. بار اول زنگ زد و به دنبال یک منشی می‌گشت. زنگ زد و گفت: «یادم رفت بگویم. لطفا داوطلبانی که برایم می‌فرستید، همه زنان جوان باشند.» من وکیل هستم و به او گفتم که چرا نمی‌تواند چنین درخواستی داشته باشد. او هم معذرت خواست. 
یک ماه بعد آنها دنبال مدیر ارتباطات می‌گشتند. دوباره کسی از شرکت آنها زنگ زد و درخواست مشابهي را مطرح كرد. آنجا بود که تصمیم گرفتيم بی‌درنگ از شر ‌این مشتری خلاص شویم.»

10. شما به جریان نقدی مثبت رسیده‌اید.
این مرحله به شما امکان می‌دهد تا موفق شوید و سود خود را برای رشد آینده شرکت سرمایه‌گذاری کنید. 
مایک اسکانلین از شرکت بورن تو سل می‌گوید: «ما کسب‌وکارمان را سال 2009 راه انداختیم. تقریبا 18 ماه طول کشید تا محصولمان را بسازیم و آن را در جولای 2010 ارائه کردیم. چهار ماه بعد، آنقدر مشتری داشتیم که جریان نقدی‌مان مثبت شد و به سودآوری رسیدیم.»

11. ناشران از شما می‌خواهند کتاب بنویسید
حتی در عصر دیجیتال هم وقتی یک کتاب بنویسید، فورا پرستیژ شرکت خودتان را بالا برده‌اید.
جیم اسمیت از شرکت بلارنی‌استون می‌گوید: «وقتی یک ناشر به من گفت تا کتابی بنویسم و تجربه‌ام در زمینه‌ هدایت کسب‌وکار طراحی وب را به اشتراک بگذارم، برادر بزرگترم گفت: «وقتی از تو می‌خواهند در زمینه‌ کسب‌وکارت کتابی بنویسی، یعنی بدل به یک نخبه در‌این کسب‌وکار شده‌ای.»

12. اولین مشتری پول محصول شما را پرداخت می‌کند.
وقتی کسی به خاطر محصول یا خدمات‌تان به شما پول پرداخت می‌کند، بهترین لحظه‌ زندگی را تجربه می‌کنید.
دیوید گرینبرگ، از شرکت پارلمان تیوترز می‌گوید: «بهترین لحظه برای من لحظه‌ای بود که نخستین دانشجو در موسسه ثبت‌نام کرد. ما اکنون در بیش از 20‌ ایالت و 80 شهر حدود 500 کارآموز داریم.»
و حالا شما بگویید: بهترین لحظه کسب‌وکارتان، لحظه‌ای که از کسب‌وکارتان مطمئن شدید، چه زمانی بوده است؟ 

 



ارسال توسط میلیاردر جوان( برند)
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 121
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 123
بازدید ماه : 123
بازدید کل : 6876
تعداد مطالب : 122
تعداد نظرات : 20
تعداد آنلاین : 1





Powered by WebGozar

نرخ طلا و ارزتغییر
انس جهانی به دلار
مثقال طلا در بازار
گرم طلای 18 در بازار
سکه بهار آزادی
سکه امامی
سکه نیم
سکه ربع
سکه گرمی
دلار آزاد
یورو آزاد
پوند آزاد
درهم امارات آزاد
دلار کانادا آزاد
یوان چین آزاد
لیره ترکیه آزاد
ین ژاپن آزاد
دلار استرالیا آزاد
فرانک سوئیس آزاد
نرخ طلا و ارزتغییر
انس جهانی به دلار
مثقال طلا در بازار
گرم طلای 18 در بازار
سکه بهار آزادی
سکه امامی
سکه نیم
سکه ربع
سکه گرمی
دلار آزاد
یورو آزاد
پوند آزاد
درهم امارات آزاد
دلار کانادا آزاد
یوان چین آزاد
لیره ترکیه آزاد
ین ژاپن آزاد
دلار استرالیا آزاد
فرانک سوئیس آزاد